0616718420

Veel gestelde vragen

Vind antwoord op jouw vraag

1. Kan ik een product ook afhalen en contant betalen?

Indien u wenst uw bestelling persoonlijk af te halen en contant af te rekenen neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons op maandag t/m zaterdag bellen om een afspraak te maken op telefoonnummer 06 1671 8420.

2. Als ik veel producten wil bestellen, gelden dan dezelfde prijzen?

Wij leveren ook als groothandel. Neem telefonisch contact met ons via telefoonnummer 06 1671 8420 voor groothandelsprijzen of stuur ons een mail met uw gegevens, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

3. Wat zijn de verzendkosten?

Bij www.mdammapalace.nl betaalt u geen verzendkosten voor bestelling binnen Nederland!

4. Als ik vandaag bestel, wanneer heb ik mijn product binnen?

Wij versturen uw bestelling nog dezelfde dag indien u voor 16:00 op werkdagen op onze website bestelt en wij de betaling hebben ontvangen. Wij versturen onze bestellingen met PostNL. U heeft dan uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden dinsdag geleverd.

5. Kan ik mijn bestelling ook op een andere manier betalen dan de mogelijkheden die jullie aanbieden?

Neem telefonisch contact met ons via telefoonnummer 06 1671 8420. Dan kijken we naar de beste oplossing voor u om alsnog bij ons te kunnen bestellen.

6. Wat is uw retour beleid?

U kunt uw product binnen 14 dagen retourneren zonder opgaaf van reden. Al onze riemen worden geleverd met een label. Wij nemen geen riemen aan waarvan de label is verwijderd. Stuur ons een email naar info@mdammapalace.nl met vermelding van uw factuurnummer en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag wordt gecrediteerd.

7. Mag ik een product omruilen?

U kunt uw product binnen 14 dagen omruilen. De verzendkosten hiervan zijn voor uw rekening.

8. Verkleuren de riemen?

De riemen kunnen ( op lange termijn ) verkleuren als deze in aanmerking komen met alcoholische producten zoals parfum. Een tip die wij altijd meegeven is om bijvoorbeeld eerst parfum te spuiten en dan de riem om te doen.

9. Wat houdt “de riem kan beperkt ingekort” worden in?

Sommige riemen kunnen per schakel ingekort worden en andere riemen kunnen gedeeltelijk ingekort worden. Is de riem na inkorten nog steeds te groot en kan een schakel niet verwijderd worden dan kunnen wij deze schakel of schakels kosteloos voor u inkorten. Neem contact op met onze klantenservice en wij handelen het voor u af.

10. Wat zijn de afmetingen van de riemen?

De maten van onze riemen variëren van 75 cm tot 110 cm.

11. Kan ik een riem groter dan 110 cm bestellen?

Sommige riemen kunnen wij groter dan 110 cm leveren, neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Vermeld het artikelnummer en wij geven aan of de desbetreffende riem groter dan 110 cm geleverd kan worden.

12. Openingstijden klantenservice

Ons Mdamma Palace team staat voor u klaar van 9:00 t/m 21:00 uur, van maandag t/m zaterdag. Voor hulp of advies kunt ons bellen op 06 1671 8420.